A középpont felé

Műfaj: 
esszé
beszélgetőkönyv
kulturális blog
Kiadás éve: 
2019
Miért akarna uralkodni a rózsa, miért akarna ámulókat toborozni a liliom, miért kívánna szebb lenni, fontosabb az ibolya, miért akarna más lenni a pipacs, miért akarná eldobni jellegét a fű, miért lázadna fel a mező, ha minden élet ugyanabból a talajból szedi színeit, ha a pipacs pirosa és a gyermekláncfű sárga napja ugyanonnan származik, ahonnan a növények milliói, akik a Nap gyermekeiként ragyognak és élnek, énekelnek a szelekben.
 
A növények palettájának színei együtt adják ki a harmóniát, mely az ember lakhelyéhez vezet. A lámpavirághoz, a szelidített állatokhoz, a mítoszokban alvó csillagokhoz, az otthonná élt világhoz, amely természetesen hírt ad magáról az irodalomban is, amelyről Baán Tibor és Cs. Kovács Márta beszélget.

Nemcsak az olvasóvá nevelés a téma, hanem elmélkedés az értékről, a közös többszörösről, művekről, stílusokról, mindarról, amiért könyvet veszünk a kezünkbe. Olyan könyveket, amik nemcsak szórakoztatnak, de építik a lelket.
ISBN: 
978-615-5479-52-6
Ár: 
2000,- Ft
Rendelhető

Érdeklődjön, felvesszük önnel a kapcsolatot!

CAPTCHA
Ez a kérdés azért van itt, hogy bebizonyítsa, hogy ön valóban ember (Ez a robotok által küldött kéretlen levelek elkerülésére lett kitalálva).